تقسیم نامه انحصار وراثت بدون حضور یکی از ورثه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۸۵۸ #65875

پدر بزرگم 22 سال پیش فوت کرد که دارای 4 فرزند پسر با ماترک 6 هکتار زمین مشاعی بود.پدرم سهم خویش را از یک قطعه 5 هکتاری به هر 3برادرانش و در قطعه 1هکتاری دیگر را تنها به یکی از عمو هایم طبق کاغذ دست نوشته ای فروخت،اما از آن زمان تا امسال پدرم میگفت من این توافق را قبول ندارم و شما به من ظلم کرده اید،تا امسال که عموهایم از نو توافق نامه ای را نوشته و در این توافق نامه یک هکتار باغ به عنوان سهم الارث به پدرم دادند و همه آن را انگشت و حتی 8شاهد معتمد نیز آن را انگشت زدند.اما حالا عموهایم شکایت کرده و وکیل گرفته اند و ادعا میکنند که تهدید شده اند و ترسیده اند و خواستار ابطال تقسیم نامه هستند (در این تقسیم نامه نوشته شد است که کلیه تقسیمات قبلی باطل و بی اعتبار می باشند)و توافقات قبلی را که زمین را از پدرم خریده اند را آورده اند.اما پدرم میخواهد در دادگاه بگوید که من تنها توافق جدید را قبول و نسبت به آن رضایت کامل دارم.
آیا آنها میتوانند توافق جدید را ابطال بکنند؟و زمین ها را از پدرم بگیرند؟
اگر آنها به توافق جدید راضی نباشند چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه توافق نامه به صورت محضری ثبت شده باشد به دلیل رضایت و امضای شرکا دارای اعتبار است و نمیتوانند آنرا قبول نکنند.