ضمانت اجرای پرداخت وجه چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #65862676

دو نفر یک قرارداد مشارکت در ساخت یک ساختمان دارن که حالا دچار اختلاف شدن.
یک طرف این قرارداد بارها به صورت شفاهی قول توافقاتی با طرف اول برای رفع اختلافات می کنه اما بعد می زنه زیرش یا اصطلاحا می پیچونه و سر کار میزاره
مثلا در یک مورد، مبلغی شهرداری براشون جریمه بریده،زبونی توافق کردن که این ۷۰ درصد مبلغ رو یک نفرشون پرداخت کنه و ۳۰ درصد باقی مانده رو طرف مقابل.
الان این توافق شفاهی رو می خوایم کتبی کنیم اما چی باید در این توافق کتبی قید بشه که پرداخت این وجه از طرفین ضمانت اجرایی داشته باشه؟ چه راهی برای اجبار طرف مقابل جهت پرداخت وجهی به عنوان سهم وجود داره؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام یک صورتجلسه ای تنظیم بفرمایید که طی آن طرف متعهد اصلی برای باز پرداخت جریمه متعهد گردد و در صورت نقض تعهد طرف مقابل حق پرداخت سهم شخص متخلف را داشته باشد و در مقابل علاوه بر حق استرداد وجوه پرداختی در عوض ایشان یک وجه التزام پرداخت دو یا چند برابر مبلغ تعهد به طرف مقابل تعیین کنید.