اگر فرزندم علیرغم حکم دادگاه حاضر به رفتن نشود چه اتفاقی میوفتد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #65831900

سلام
با اینکه همسر بنده علیرغم الزام به تمکین به مدت یکساله که تمکین نکرده دادگاه در مقابل دادخواست همسرم مبنی بر ملاقات با فرزند اجازه ملاقات یک هفته در میان به مدت ۹۰ ساعت داده است در حالیکه فرزند پسر هشت ساله ام اصلا" مایل به ملاقات با مادرش نیست. و با اینکه فرزندم در روز تشکیل دادگاه با خودم برده بودم ولی قاضی حاضر نشد به اظهارات فرزندم گوش دهد.
آیا چنین رایی معمول است ؟
در لایحه تجدیدنظر چه نکته ای را متذکر شوم تا رای دادگاه را ملغی کند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حتما به دو مورد اشاره کنید اول اینکه فرزند مشترک حاضر به ملاقات با مادر نیست و دوم اینکه تقاضای استماع اظهارات طفل را نمایید و اعلام دارید که قاضی بدوی از شنیدن اظهارات طفل امتناع کرده

تمکین نکردن زوجه مانع ازملاقات وی با فرزند نیست . چون مادر رانمی توان ازملاقات بافرزند محروم کرد

سن فرزندتان در حدی نیست که دادگاه اعتنائی به اظهاراتش نماید ، لیکن می توانید با مراجعه به یکی از کارشناسان مشاوره نسبت به اخذ گواهی پیرامون تاثیر منفی چنین دیداری بر روحیات فرزندتان اقدام و با ضمیمه نمودن گواهی فوق به لایحه تجدیدنظر خواهی تان مراتب اعتراض را مستندتر بیان نمائید .