سفته بدون اثر انگشت اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۶ #65824967

باعرض سلام وقت بخیر چند وقت پیش که به شکایت کسی زندان بودم همون فرد با فریب دادن خانم به بهانه های مختلف همسرم را بیرون می کشه و به زور به وی تجاوز میکنه که منجربه حاملگی شده همان روزی که ازاد شدم همسرم ماجرا را بهم گفت دروغ چرا منم کنترولم را از دست دادم به حد کشت زدم بعد بخود امد که اگه این مقصر بود چرابه من میگفت خلاصه مدارکی برای اثبات نداشتیم تااینکه سونگرافی رفتیم چفت مان فهمیدیم که بچه همان وقتی به همسرم تجاوز شده ازآن تاریخ البته فیلمی همسرم وقتی که متوجه میشه که اونقشه شومی داره فیلمی حدود۱دقیقه میگیره که چند روز بعد ازادیم که من و اون ادم باهم به ارومیه رفته بودیم اونجا نمیدانم چطوری قرض به خوردم میده دیگه نفهمیدم چیشودوقتی به خودامدم که متوجه شدم خون بالامیارم که همون شخص خودش من را به بیمارستان میبره واونجا بستری میشم وقتی دکترا میپرسن این چراقرص خورده میگه قرض نخورده خلاصه من و زنم از اونجا که فهمیدیم از اون حامله‌ هست شکایت کردیم نمیدانم حالایه سفته پنجاه میلیون که فقط امضا داره چطوری به اجراگذاشته اثرانگشت نداره ایامیتونه کاری انجام بده علیهم باتشکرات فراوان ---------

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته تنها در صورتی اعتبار دارد و دارنده آن می تواند وجه آن را مطالبه کند که امضا و اثر انگشت یا یکی از آنها بر روی سفته وجود داشته باشد .

با سلام ، سفته و چک صرفا با امضاء معتبر می باشند.

با سلام
بله قابل مطالبه است. البته در صورتی که از منتسب نبودن امضا به خود اطمینان دارید میتوانید ادعای جعل نمائید.

سلام
بله سفته بدون اثر انگشت و صرفا با امضا معتبر و قابل مطالبه است

باسلام و احترام
بله ، سفته در دست ایشان معتبر است .

در صورتی که امضا داشته باشد دارای اعتبار است و اثر انگشت الزامی نیست

با سلام
سفته با امضا دارای اعتبار هست اثر انگشت اهمیتی ندارد باشد یا نباشد مهم نیست