ایا دادگاه اول اجازه برگزاری مزایده داشته یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۵ #65819251

در مزایده یک ماشین مربوط به توقیف اموال شرکت کرده و برنده شدم . تمام پول را به حساب دادگاه واریز کردم (۶۲ میلیون تومان). طبق مزایده تمام پرداختی جهت انتقال ماشین به نام خودم، بر عهده دادگاه بود. موقع مراجعه به نیروی انتظامی جهت گرفتن خلافی مشخص شد ماشین در رهن سرکت راین بوده و آن شرکت با شکایت در پرونده ای دیگر ماشین را توقیف نموده. با مراجعه به شرکت راین جهت تسویه حساب و رفع توقیف (با نامه دادگاه) متوجه شدم که مالک اصلی ۶۱ میلیون به شرکت بدهکار می باشد. همچنین خواهان اول پرونده که ماسین را به مزایده گذاشته مبلغ ۲۲ میلیون طلب کار می باشد. تکلیف من چیست . چگونه می توانم انصراف بدهم . ایا دادگاه اول اجازه برگزاری مزایده داشته یا خیر ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده باید مورد بررسی قرار گیرد. اما امکان اینکه قصوری از جانب اجرای احکام در برگزاری مزایده صورت گرفته باشد وجود دارد .
در این صورت شما می توانید معامله را فسخ و نسبت به استرداد مبلغ اقدام نمایید.

با سلام اگر اجرای احکام در خصوص ماشین فوق ابتدا استعلامی از راهنمایی رانندگی نموده تخلف انجام داده است و درخصوص وجه شما نیز می بایست تمام آن را به شما مسترد نماید و مزایده فوق و خلاف قانون انجام شده است

احتمالادر برگزاری مزایده اهمال صورت گرفته و جنابعالی با استفاده از خیار تعذر تسلیم میتوانید معامله تان را با دادگاه فسخ کنید