رجوع به مهریه در حالت توافق امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۸ #65813136

با سلام، من و همسرم طلاق گرفتیم و توافق کردیم ایشون مهریه رو ببخشن و در عوض حضانت دایم فرزندمون رو داشته باشن،بعد از طلاق ایشون به مهریه رجوع کردن و دادگاه هم من رو محکوم کرد به پرداخت مهریه در حالی که توافقنامه محضری داشتیم و دلیلشون هم این بود که ایشون در دوران عده هستن و میتونن به مهر رجوع کنن ایا همچین چیزی ممکنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بایستی شرایط بهتر بررسی شود

سلام و وقت بخیر.
چون بنظر مطالبق رای دادگاه،طلاق از نوع خلع بوده،خانم در ایام عده میتونه به مهریه ای که بذل کرده رجوع کنه و صحیح هست.شما هم در عوض میتونید به زندگی متاهلی و زناشویی با خانم رجوع کنید.اگر بجای بذل مهریه از عبارت ابرا مهریه استفاده میشد دیگه این مشکل حادث نمیشد‌.
موفق باشید

سلام نوع طلاق و توافقات فی مابین باید بررسی شود . با توجه به متن احتمالا طلاق از نوع خلع بوده . و ایشان در ایام عده حق رجوع به مهریه رو دارن و البته حق رجوع برای شما هم محفوظه

مدارک و مستندات شما می بایست بررسی گردد

باسلام بله حق رجوع در زمان عده وجودداردتوافق ونوع طلاق بایدبررسی بشه

سلام بله این امکان است بستگی به نوع توافقتان دارد

با سلام
بله این امکان وجود دارد. بستگی به متن توافق شما با همسرتان و مندرجات حکم طلاق و نوع طلاقی که دفترخانه اجرا کرده دارد.