میتوانم همراه خانمم دراداره جات قضایی و غیره باشم و قابل قبول دادگاه و اداره جات هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۷ #65809809

باسلام خدمت شما دوستان اینجانب درمورد کارهای اداری وقضایی خانمم وکالت کاری گرفتم بصورت دست نویس ودارای امضا واثر انگشت شاهدها وخانمم هست درضمن در این وکالت نامه دست نویس قید شده که حق امضا ازطرف خانمم ندارم وفقط جهت همراهی وراهنمایی کردن درادارات قضایی وغیره هست آیا من با این وکالت دست نویس میتوانم همراه خانمم وراهنما خانمم دراداره جات قضایی و غیره باشم و قابل قبول دادگاه و اداره جات هست یا باید محظری وکالت داشته باشم لطفا دوستان عزیز تمام ریزه کاریها را به من بگویید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای امور قضایی همراهی وکیل دادگستری امکانپذیر است

صرف همراهی بلامانع است.

با سلام برای امور قضایی نیازمند همراهی وکیل دادگستری می باشد

درود
در محاکم دادگستری خیر ولی اداری می توانید.

بادرودوسلام برای کارهای قضایی می بایست وکیل دادگستری استخدام نمود.

با سلام و درود ،تنها با وکالت رسمی (محضری)میتوانید به اداره جات انجام امور اداری و در حدود وکالت اقدام نمایید ، در مراجع قضای در صورت داشتن حق توکیل میتوانید وکیل بگیرید (وکیل دادگستری) ،،،در مراجع قضایی وکالت رسمی پذیرفته نیست ،تنها وکالت وکلا پذیرفته می‌شود، در خصوص وکالت دست نویس نه تنها در دادگاه و مراجع قضایی پذیرفته نمی‌شود بلکه در اداره جات هم قابل پذیرش نیست

با سلام برای امور قضایی نیازمند همراهی وکیل دادگستری می باشد وبرای انجام امور اداری وکالتنامه محضری نیاز است