آیا از طریق قانونی پیگیر مطالبات و ضرر و زیان خود شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۶ #65791105

سلام
بنده ۳۰ سال سابقه فعالیت خدمات پس فروش شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی را داشتم سال ۱۳۹۰ با شرکت ____ که خدمات پس از فروش شرکت ____ را در ایران عهده دار بود قرار داد بستم و بعد گذشت مدتی از طرف شرکت فشار اوردند که اگر میخواهید ادامه همکاری داشته باشیم باید شرکتهای دیگر را کنار گذاشته و فقط با ___ کار کنی بنده هم یکطرفه خدمات ده شرکت ایرانی را کنار گذاشتم و فقط با شرکت ___ همکای داشتم و دفتر دستک جدید با برند ___ تائسیس نمودم و ۶۰ درصد مشتریان قدیم را از دست دادم تمام وقت مشغول خدمات به شرکت ____ شدم هر روز بخاطر سیاستهای غلط شرکت وضعیت اقتصادی بدتر میشد بناچار در پایان سال ۹۵ مبلغ پنجاه میلیون تومان وام گرفتم به امید روزهای بهتر اما با شروع تحریم ها مشکلات بیشتر شد شرکت به عناوین مختلف کارکرد و طلب مان را بالا می کشید و در حال حاظر شرکت ارتباط کاریش را حدود یکسال هست قطع کرده و کسب و کارم تعطیل شده ایا راه وجود دارد که ادعای خسارت کنم و از طریق قانونی پیگیر مطالبات و ضرر و زیان خود باشم ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
میتوانید با ثبت دادخواست مطالبه کلیه حقوق قانونی خویش از طریق اداره کار محل اشتغال خویش اقدام نموده و پیگیری مطالبات قانونی خویش شوید مضافا اینکه امکان مراجعه به دادگاه حقوقی متعاقب ثبت دادخواست مطالبه خسارت بر اساس اصول و موازین قانونی و موارد مختلف از قانون مدنی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی فراهم می باشد