آیا پزشکی قانونی میتواند ازاله پرده بکارت را در اثر ضربه تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۰ #65777173

سلام خسته نباشید من حدودا ۱۰ یا ۱۱ سالم بود که در حادثه دوچرخه سواری زمین خوردم و دست و پاهای من و ناحیه تناسلی من درد گرفت بعد از ساعتی متوجه چند قطره خون شدم الان که ۱۹ سالمه و نامزد کردم میخوام بدونم اگه به متخصص مراجعه کنم و سالم نبودن بکارت را تایید کنن با مراجعه به پزشکی قانونی میتونم اثبات کنم که پارکی در اثر ضربه بوده نه هیچ گونه رابطه ایی. لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تشخیص می باشد.

سلام چون مدت زیاد گذشته نه متاسفانه نمی تواند تشخصی دهید.

بعد گذشت مدت طولانی علت ازاله را بعید است پزشکی قانونی تشخیص دهد .

باسلام
بله قابل تشخیص است هرچند باتوجه به گذشت زمان دشوار است.

با سلام
خیر صرفا سالم بودن یا نبودن احراز میشود

باسلام
باتوجه به گذشت زمان نوع ازبین رفتن بکارت مشخص نیست فقط زمان ازاله بکارت مشخص میشود

بااحترام
بله میتواند تشخیص دهد که در اثر چه صورت گرفته است