سهم هزینه تعمیرات پارکینگ به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۳ #65755640

در ساختمان ما قرار هست که کف پارکینگ موزاییک شود. هزینه کسانی که پارکینگ دارند چطور محاسبه میشود ایا فرمول خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک پرداخت رای اکثریت است لکن میتوانید هزینه به طور مساوی یا بر اساس متراژ پرداخت شود

چنانچه توافقی در این خصوص حاصل نشود ، سهم هر واحد با توجه به زیربنا تعیین میشود

باسلام درصورت مساوی بودن متراژ پارکینگ بصورت مساوی ودرصورت متفاوت بودن متراژ بر حسب اندازه و همچنین میتواند توافقی باشد

با سلام و احترام
یا با توافق یا براساس متراژ پارکینگ

بادرود
اگر متعلق به شخص خاصی نباشد و مشاع باشد همگی به میزان مالکیت خود باید هزینه نمایند

سلام
با توافق همسایگان و به مساوی تقسیم میشود اصولا.

درود بر شما، سهم هر واحد اصولا توافقی خواهد بود، لکن چنانچه افرادی پارکینگ دارند، طبیعتا بایستی سهم بیشتری بپردازند، میتوانید بر اساس متراژ متعلق به هر واحد، سهم هر واحد را مشخص نمایید.