تغییر فامیلی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۳ #65754843

آیا فامیلی های دو کلمه ای مثل موسی زاده ، رضا زاده و... قابل تغییر است؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. بله قابل تغییر است و از طریق ثبت احوال محل سکونت اقدام نمایید

با سلام به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

با سلام و احترام ؛؛؛
بیش از دو کلمه بودن نام خانوادگی، خارجی بودن آن یا ترکیب آن با کلمات خارجی و سایر مواردی که در قانون، ذکر شده، از شرایط تغییر نام خانوادگی می باشد. برای عوض کردن فامیلی، باید ۱۸ سال به بالا بوده یا حکم رشد داشته باشید تا بتوانید با طی کردن نحوه و مراحل تغییر نام خانوادگی، اقدام به تغییر آن، در شناسنامه خود نمایید. مرجع صالح تغییر نام خانوادگی در شناسنامه، اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه می باشد.

سلام امکان و تغییر فامیلی مربوط به ثبت احوال می باشد و تا جایی که فامیلی ایرادی نداشته باشد نمی پذیرند

با سلام
امکان تغییر فامیل در صورت داشتن سن قانونی وجود دارد درخواست باید به اداره ثبت احوال داده و پیگیری شود در صورت عدم موافقت اداره ثبت احوال در دادگاه طرح دعوی نمایید

با سلام
ابتدا باید ۱۸ سال تمام داشته باشید و اینکه درخواست خود را به اداره ثبت احوال تقدیم خواهید نمود ، درصورت عدم موافقت باید از طرق دادگاه خانواده اقدام نمایید.

با سلام امکان تغییر نام فامیلی وجود دارد لذا ابتدا باید در خواست خود را به اداره ثبت ارائه دهید در صورت عدم موافقت در دادگاه طرح دعوی کنید