پس گرفتن زمین تصرف شده توسط منابع طبیعی که سند دارد چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷,۰۲۲ #65747

با سلام
زمینی به مساحت 4750 متر مربع با سند منقوله دار متعلق به پدر بزرگ بنده در سال 1334خریداری شده بوده که به حال خود رها گردیده ، الان که دنبال زمین رفتیم طبق آدرس موجود در سند محل و خیابانش رو پیدا کردیم که در شهرک صنعتی کمرد نزدیکی شهر پردیس واقع شده ولی نمیشه از رو قطعه موجود در سند زمین رو مشخص کرد(البته مشخصات کامل طول و عرضیش تو سند موجوده) و میگن منابع طبیعی چندین سال پیش این زمین هارو تصرف کرده ، حالا برای پس گرفتن زمین که احتمال زیاد توش ساخت و ساز هم شده یا ارزش به روزش چه کار باید کرد؟ منابع طبیعی هم که رفتیم جوابی بهمون ندادن

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

حتما آگهی تشخیص اراضی ملی منطقه را از منابع طبیعی اخذ کنید

تامین دلیل و جلب نظر کارشناسی در خصوص نقشه مختصات جغرافیایی منطقه اخذ نمایید

نسبت به رای کمیسیون ماده ۵۶ اعتراض کنید

با سلام با داشتن سند مالکیت از اداره ثبت بخواهید ادرس و قطعه دقیق را به شما نشان دهد بعداز ان اقدام کنید به باطل کردن سند منابع طبیعی یا متصرف فعلی

با توجه به توضیحات، دارنده سند مالک حقیقی ملک است با طرح دادخواست ادعای مالکیت می توانید در محاکم قضایی اقدام کنید .

برای استعلام سند باید از طریق اداره ثبت اقدام کنید که با توجه به زمین های اطراف متراژ این زمین مشخص خواهد شد.