بایگانی شدن پرونده چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۰۳۷ #65738817

سلام
نامزدم ازم شکایت کرده بود بابت اینکه با خانواده ام رفته بودم، مسافرت و خواهرم و شوهر خواهرم همراه ما بوده، به علت اینکه رفته گفته دوتایی با شوهر خواهرش رفتن، وقتی که خانواده ام همراهم بودن، رفتم کلانتری پیگیر شدم و منم گفتم که خانوادگی رفته بودم، قبل از اینکه شکایت کنه محکوم به پرداخت نفقه و مهریه شده بود، من در اظهاراتم گفتم که این آقا دوساله که منو رها کرده و الان داره نفقه میده بهم و مهریه ام را گذاشتم اجرا، هنوز عروسیم نکردم باکره ام، بعد که گفتم امروز برام اس ام اس اومده پرونده شما بایگانی شده یعنی چی؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به معنی این است که روند رسیدگی خاتمه پیدا کرده است. و منجر به قرار منع تعقیب شده است

سلام . پرونده ای که همسرتان علیه شما تشکیل داده ، منجر به صدور قرا منع تعقیب شده است .

درود برشما - بایگانی شدن پرونده طبق اظهارات شما یعنی اینکه مختومه گردیده است.