اعتبار قولنامه دست نویس زمین کشاورزی که مهلت بازپسگیری زمین در آن تعیین شده چه قدر است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۳ #65734366

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
یک قطعه زمین کشاورزی گندم دیم در سال ۹۵ خریداری نموده ام. در قولنامه دست نویس قید شده که اگر فروشنده بتواند پول زمین را تا شهریور ماه پس ندهد زمین فروخته شده محسوب می شود و هیچ حق و حقوقی در ارتباط با آن ندارد. و ایشان پول را پس نداده اند. امضا و اثر انگشت فروشنده و خریدار و نیز امضای همسر (خانم) فروشنده به عنوان شاهد در قولنامه موجود است. حال فروشنده ادعای عدم فروش زمین را دارد و می گوید پول را پس می دهد و می خواهد زمین را تصرف کند. بنده به عنوان خریدار که زمین را به قیمت روز خریده ام و حالا قیمت زمین حدود ۱۰ برابر شده چه باید بکنم. شایان ذکر است این زمین ها دارای سند نیسیتند و معمولا از طریق قولنامه خرید و فروش می شوند.
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما مالک زمین می باشید.

اصل بر صحت قرارداد ها و لزوم انهاست.

باسلام
معامله صحیح و مالکیت با خریدار میباشد

درود بر شما
دوست عزیز :شما مالک زمین هستید

با سلام
با توجه به شرط و توافق در قولنامه و عدم اجرای شرط شما مالک زمین هستید .

معامله از تاریخ که شرط نمودید انتقال واقع شده و صحیح می باشد .

با سلام و احترام
بیع مزبور قطعی شده و معتبر می باشد.