آیا محکوم شدن به پرداخت خسارت وارده به اتومبیل حکم تعلیقی سابق را به اجرا می اندازد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۷ #65732759

سلام و عرض ادب
همسر بنده دو سال پیش مرتکب جرمی شدند که موجب به حکم تعلیقی شدند و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ ادامه دارد چند وقت پیش عروسی یکی از اقوام عموی ایشان ماشین دوستشون که امانت گرفته بودند به دست همسر بنده داده تا مارو به خانه برسانند پس از این اتومبیل زیر پای همسرم خراب شده حالا صاحب ماشین از عمو و عمو از همسر بنده شکایت کرده اند سوال من این است اگر چنانچه همسر بنده محکوم به پرداخت خسارت شود چه در دادگاه و چه در شورای حل اختلاف حکم تعلیقی ایشان باطل شده یا اینکه این مورد شکایت ربطی به حکم تعلیقی ندارد ممنون میشم جواب بدین خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر محکومیت قبلی هیچ ارتباطی به خسارت وارده به خوردو را ندارد .

سلام موضوع خسارت جنبه حقوقی است ‌ مشکلی ایجاد نمیشود موفق باشید

مرتکب جرمی نشده اند بنابراین تاثیری ندارد

اگر همسر شما بدون اجازه از ماشین فوق استفاده کرده و تعمدا خسارت وارد کرده
بله حکم تعلیقی فعال خواهد گردید

سلام.
خیر.محکومیت کیفری باعث به اجرا در امدن حکم تعلیقی میشود ونه محکومیت به پرداخت خسارت که موضوعی حقوقیست...جای نگرانی نیست

این موضوع ارتباطی به محکومیت تعلیقی قبلی ندارد مگر اینکه همسر شما بصورت تعمدی ماشین رو خراب کرده باشه و شکایت اون فرد هم کیفری باشه و شوهر شما محکومیت کیفری پیدا کنه