خانوم چطور میتوانند طلاق بگیرن اگر من نخواهم طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۵ #65727055

سلام.اینجانب ده سال زندگی مشترک در بندرعباس داشته ام ۱۵ سال در ان شهر فعالیت داشته ام در حال حاضر هم عضو نظام مهندسی بندرعباس میباشم همسرم بیش از یک سال و نیم میشه منزل مشترک در شهر بندرعباس را ترک کرده و به شمال اومده منزل پدری.اینجانب هم به دنبال ایشان و شرکت در دادگاه های مختلف به شمال امده ام و با تهیه منزل در این مدت حکم قطعی عدم تمکین گرفته شده خانوم ناشزه هستند مهریه سالی یک سکه در حال اجرا می باشد هر چند ماه به چند ماه اظهار نامه به ایشان جهت بازگشت به منزل ارسال میشود هیچ کدام از بندهای ۱۲ گانه ضمن عقد برای طلاق به ایشان وجود ندارد در همین مدت محکومیت رابطه نامشروع مادون زنا به اجرای ۳۰ ضربه شلاق شده اند پرونده دیگری بابت تکرار همین جرم در مرحله تجدید نظر میباشد که به احتمال فراوان محکومیت مجددی برای ایشان صادر میشود دختر ۷.۵ ساله در حضانت اینجانب میباشد و ملاقات هر دوهفته یک روز برای مادرش صادر شده و در حکم بدوی و تجدید نظر محل ملاقات طفل محل زندگی طفل گفته شده
۲.اینجانب میخواهم به همراه فرزندم به شهر بندرعباس برای زندگی رجعت کنم و اظهارنامه ارسال شده و اطلاع رسانی به ایشان و اجرای احکام شمال انجام شده است و خانوم اظهارنامه ای با مضمون اینکه چنانچه محل ملاقات را تغییر دهی شکایت کیفری خواهم کرد و... ایا مشکلی پیش میاد؟
۳.پس از ۹ سال که حق انتخاب با دخترم میباشد که پیش چه کسی بماند ایا دو پرونده محکومیت رابطه نامشروع و اینکه اینجانب هم موجه میباشم اینکه در حیاط منزل پدری ایشان مواد مخدر و مال مسروقه به شکایت همسایگان کشف و ضبط شده (۷۵۰ گرم هرویین و فروسندگی)وو برادر ایشان به ۳۰ سال حبس محکوم سده و از مرخصی استفاده کرده و میاد و میره و حتی فرزندم چند بار دیده که داییش مواد میفروشه و....ایا میتوانم دادگاه در صورت خواستن خود طفل بعد ۹سال که پیش مامانش بره با این شرایط مخالفت کنه یعنی دخترم پیش من بمونه با شرایطی که توضیح دادم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحات شما حق حضانت فرزند پس از رسیدن به سن قانونی با خود وی است لذا نمی توان مانع ملاقات فرزند شد

حق حضانت فرزند پس از رسیدن به سن قانونی با خود وی است لذا نمی توان مانع ملاقات فرزند شد

سلام..
در صورت ممانعت از دیدن فرزند مجازات دارد. باید تحمل کنید پس از رسیدن به سن بلوغ. قاضی از فرزند شما می پرسد که زندگی را با چه کسی انتخاب می کند.

سلام
شکایت کیفری شود. مشکل خواهد شد برای شما بدون اجازه دادگاه جا بجایی فرزند امکان پذیر نیست
بر اساس مقررات قانونی ، پس از سن بلوغ ، کودک خودش این توانایی را به دست می آورد که انتخاب کند با کدامیک از والدینش می خواهد زندگی کند .