شرایط طلاق از طرف زوج چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۸ #65695691

سلام اگه مردی خانمش رو بخواد طلاق بده باید عین سکه هاشو پرداخت کنه؟یا میتونه کمتر واعسار بده و طلاقش بده (مهریه ۳۱۴ سکه)

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار و بعد از آن درخواست تعدیل تقسیط تقدیم نمائید.

باسلام
بله باید نقدا پرداخت نمایید چون در گواهی عدم امکان سازش یک طرفه صادره ازدادگاه درمورد کلیه حقوق مالی زوجه اظهار نظر می شود مگر اینکه بعدا اعساروتقسیط صدور رای شده باشد

در صورت نداشتن تمکن مالی می تواند تقاضای اعسار دهد تا تقسیط گردد

می تواند با طرح دادخواست طلاق تقاضای اعسار در پرداخت مهریه را نیز مطرح نماید

با احترام برای طلاق از طرف زوج نیاز به شرایط خاصی نیست فقط باید حقوق مالی زوجه پرداخت شود در سورتی که دادخواست اعسار دهید و پذیرفته شود می توانید به صورت اقساط پرداخت نمایید

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

سلام حق طلاق با مرد هست لذا برای طلاق نیاز به شرایطی ندارد فقط باید حقوق مالی زوجه را بپردازید باید همه مهریه عین سکه ها پرداخت شود در صورتی که اعسار بدهید اگر شرایط اعسار را داشته باشید فقط به صورت اقساط پرداخت می شود برای اینکه مهریه را کمتر بپردازید بستگی به توافق با زوجه دارد که چون طلاق توافقی نیست بعید به نظر می‌رسد که به مهریه کمتر توافق کنند