درخواست نفقه پس از حکم عدم تمکین به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #65684263

عرض سلام. بنده از برج ۱۲ سال ۹۷ عدم تمکین همسرم (اجراییه حکم) را از دادگاه اخذ کردم و حدود ۱ ماه بعد از آن به دلیل مشکل مالی واحد استیجاری خود را به موجر برگردانده و با والدینم زندگی می کنم. حال در آبان ۹۸ همسرم دادخواست نفقه به دادگاه تقدیم کرده است. آیا پس از اخذ حکم قطعی عدم تمکین به دلیل تحویل ملک محل سکونت نفقه به همسرم تعلق می گیرد؟ یا به واسطه آن می تواند ادعای طلاق به دلیل ترک انفاق (گذشت بیش از ۶ ماه از عدم دریافت نفقه) را مطرح نماید؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هم با توجه به موردی که بیان نمودید ایشان دارای حق طلاق هستند اما این موضوع ممانعتی جهت دریافت نفقه برای ایشان ایجاد نخواهد کرد.

خیر تا زمانی که حکه الزام به تمکین شما پابرجاست همسر مستحق دریافت نفقه نمی باشد

سلام و درود
برای درخواست طلاق به جهت عدم پرداخت نفقه باید اجراییه نفقه صادر و ابلاغ شود و از آن تاریخ ۶ ماه منقضی شود تا شرط طلاق محقق شود.
میتوانید از هم اکنون وجوهی به حساب همسرتان واریز کنید تا جلوی این موضوع گرفته شود.
منزلی هم تهیه کنید و قرارداد اجاره را در پرونده ارائه کنید.
موفق باشید.