آیا به من اجرت المثل تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۷ #65655189

سلام و خسته نباشید
سال ۹۰ پدر من ملکی خریده یک چهارم پول خانه را از من گرفته ولی مدرکی به نام من نداده بعد از دوسال من تو خونه نشستم الان هفت سال من نشستم تو خونه و الان به من میگه بلند شو آیا به من اجرت المثل میخوره چون پول پیش من اون موقع ۲۵ میلیون پول بهش داده بودم الان دیگه ارزش نداره و قرار دادی هم بین ما نیست ولی کپی چک موجوده که بهش دادم

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر پدر بزرگوار شما اقدام با مطالبه اجرت المثل ایام نماید شما محکوم به پرداخت خواهید شد مگر اینکه طبق مدارک ( چک داده شده ) و شهادت شهود اقدام به دفاع از خود نموده و نیز با اثبات رهن بودن مورد اجاره ، حتی ۲۵ میلیون ودیعه را نیز باز پس بگیرید

با سلام
بله پرد شما میتواند اجرت المثل ایام تصرف را از شما مطالبه و در یافت نمایید !

با سلام..
در حصوص موضوع مطروحه.. اولا جنابعالی می توانید مبلغ پرداختی طی همون کپی چک استنادی را از پدرتان مطالبه نمائید. ولی پدرتان نیز می تواند درخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را از شما مطالبه نماید که در صورت مطالبه اجرت المثل، دادگاه حکم به محکومیت شما صادر خواهد نمود..
موفق باشید...

با سلام..
در حصوص موضوع مطروحه.. اولا جنابعالی می توانید مبلغ پرداختی طی همون کپی چک استنادی را از پدرتان مطالبه نمائید. ولی پدرتان نیز می تواند درخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را از شما مطالبه نماید که در صورت مطالبه اجرت المثل، دادگاه حکم به محکومیت شما صادر خواهد نمود..
موفق باشید...

بسمه تعالی : به نسبت سهمی که متعلق به پدر شماست حق دارد از شما نسبت به آینده اجاره تعیین نماید یا توافق کنید و نسبت به گذشته اجرت المثل نسبت به سهم خودشان میتواند مطالبه نماید . و اما اثبات مالکیت نسبت به مقدار السهم نیز مقوله ایی جدا گانه میطلبد و از منظر دادگاه معمولا سند مالکیت بسیار حائز اهمیت است .. و قراردادهای عادی چه کتبی چه شفاهی با دو شاهد میتواند موثر باشد

با سلام
در صوزت درخواست پدرتان محکوم به پرداخت اجرت المثل هستید. پولی هم که به او دادید را باستناد همان چک و گواهی بانک مبنی بر وصول چک می توانید با دادخواست مطالبه وجه پس بگیرید که البته اجرت المثل می تواند با طلب شما تهاتر گردد

در صورتیکه پدرتان درخواست اجرت المثل را بنماید قطعا محکوم خواهید شد . صرف اثبات پرداخت مبلغ مذکور نمیتواند نافی مطالبه اجرت المثل شود و حداکثر شما میتوانید اقدام به تهاتر مبلغ ۲۵ میلیون با اجرت المثل تعیینی شوید .