آیا وکالت نامه خواهرم از نظر قانونی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۳۳ #65633050

سلام خسته نباشید
پدرم به مادرم یک وکالت نامه تام الاختیار داد و مادرم توسط آن اقدام به سند زدن یک خانه و یک زمین به نام خودش کرد و حدود سه ماه بعد از این سند زدن و در حالی که هنوز وکالت نامه تام الاختیار مادرم توسط پدرم باطل نشده بود و هنوز هم نشده به خواهرم هم یک وکالت نامه تام الاختیار داد که خواهرم توسط آن وکالت نامه تمام اموال باقی مانده پدرم را به نام خودش صلح کرد.
آیا پدرم میتوانسته به دو نفر هم زمان وکالت نامه تام الختیار بدهد و خواهرم میتوانسته در حینی که هم چنان مادرم وکیل تام الختیار پدرم بود با وکالت نامه اش اقدامی انجام بدهد

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بسته به اختیارات داده شده در وکالتنامه این امر امکانپذیر است .

بستگی به متن وکالتنامه دارد

بله مشکلی نخواهد داشت، می توانستند چند وکیل داشته و وکالت رسمی اعطا نمایند

با سلام،بستگی به‌ مفاد وکالتنامه دارد.

با سلام
قانونا شخص می تواند چند وکیل داشته باشد و مادرتون هم اگر حق توکیل به غیر داشته باشد می تواند توکیل کند

با درود
بله از نظر قانونی یک شخص می تواند چند وکیل داشته باشد و حدود اختیارات را وکالت نامه مشخص می کند.

سلام بله امکان آن وجود دارد