به صرف ادعای اونا ممکنه محکوم بشیم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۹۸ #65614050

با سلام در یک آپارتمان سه واحدی ساکن هستیم
دو واحد دیگر با همدستی هم قصد دارند ما را از این آپارتمان فراری دهند و به طرق مختلف ما را اذیت میکنند خانم های دو واحد در راه پله به ما فحش میدهند اموالی که در پارکینگ داریم خراب میکنند اما هیچ مدرک و شاهدی نداریم
ماه گذشته شروع کردند به فحش دادن به ما مدعی بودن دوچرخه پسرشان را برادرم خط انداخته قسمتی به ما گفتند توله سگ اشغال و من در راه پله فیلم گرفتم اما چون آنها بالا بودن فقط صدایشان در فیلم است
نیم ساعت بعد من و همسرم راهی بیرون بودیم همسر یکی از آنها مشغول کباب درست کردن بود شوهرم بهشون گفت اقا کباب بو داره شما همش دارید کباب میزنید مادر خانوم من طبقه اول ساکنه اذیت میشن ازین بو بچه کوچیک دارن اقای همسایه شاکی شد که پارکینگ خودمه دوسدارم کباب بزنم به کسی ربطی نداره من داشتم فیلم میگرفتم با ماشه زغال اومد سمتم که گوشیتو بگیر کنار میزنم میشکنم شوهر منم اومد جلوم اونو هول داد به عقب فقط همین
بعد خانومش اومد پایین میخاست حمله کنه که شوهرش نزاشت
بعد از اینکه منو شوهرم رفتیم این خانمو اقا اومدن در واحد مارو زدن باز به مادرم فحش دادن و جرو بحث کردن که ویسشون موجوده مادرم گفت رفتارای شما از حسادته خانومه به مادرم گفت من تو رو تو باسن خودمم نمیکنم
الان دوتا واحد دو و سه رفتن به جرم ضرب و جرح و توهین تهدید و ایجاد مزاحمت از منو همسرم و پدرو مادرم شکایت کردن
از دادسرا تماس گرفتن که هفته بعد بیاید برای بررسی
در حالی که فحش و ناسزا رو اونا دادن و بارها مارو تهدید کردن و گفتن نمیزاریم اینجا زندگی کنید
ما چطور میتونیم تو دادسرا از خودمون دفاع کنیم؟ شاهد اون دوتا آقا همسرانشون هستن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شاکی باید ادعای خود را اثبات کند

شاکی باید با دلیل ادعای خود را اثبات کند...

سلام مدعی باید ثابت کند

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

سلام
شاکی باید با دلایل متقن و محکمه پسند ادعای خود را ثابت نماید .

باسلام شاکی باید با ارائه ادله ادعای خود را به اثبات برساند و صرف ادعا کفایت نخواهد کرد

با سلام و عرض ادب.با توجه به ویس و صدای ضبط شده به یکی از دفاتر خدمت قضایی مراجعه و تحت عنوان تهدید و توهین و همچنین ایجاد مزاحمتشکایت کنید البته به نظرم بهتر و شایسته تر اینه که سعی کنید با همسایگان مصالحه کنید و به دادگاه ها مراجعه نفرمایید.