تحصیل زوجه در دانشگاه و ممانعت کردن شوهرش چه راه حلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۵۲ #65605

با عرض سلام و خسته نباشید
ازتون خواهش میکنم اگر امکانش هست به سوال من زودتر جواب بدید چون همسرم حکم تمکینم را گرفته و باید به زودی به منزل ایشان برگردم
سوال من این است:
مدتی حدود ٧ ماه با شوهرم قهر کردم و با دخترم به منزل پدرم بازگشتم، در این مدت در دانشناه ثبت نام کردم و دارم ادامه تحصیل میدهم
حالا که همسرم حکم تمکین را گرفته است به اجبار باید به منزل ایشان برگردم و چون مهریه ام را هم اجرا گذاشته ام و ایشان از دانشگاه رفتن من باخبر است مدام میگرید وقتی برگردی خانه در را رویت قفل میکنم و حق بیرون رفتن حتی برای ٥ دقیقه هم بهت نمیدهم
حالا میخوام بدونم واقعا همسرم میتونه مانع دانشگاه رفتن من بشه؟ قبل از عقد محصل نبودم و دانشگاه رفتنم هم شروط عقد نبود یعنی ما فقط شروط ١٢گانه را امضا کردیم و چیزی درباره دانشگاه رفتن یا نرفتن گفته نشد
همچنین آیا ایشان میتواند از رفتن من به منزل پدرم برای دیدار با خانواده ام جلوگیری کند؟
و اگر من به منزل ایشان برگشتم اگر ایشان درب را بروی من قفل کردند من چه اقدامی میتوانم بکنم؟
باید پلیس این موضوع را صورت جلسه کند؟
تورو خدا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی در صورتیکه حق تحصیل در شروط ضمن عقد قید نشده باشد ایشان نمیتوانند مانع تحصیل شما شوند همچنین نمیتوانند مانع ملاقات شما با پدرتان شوند و باید تعویض شدن قفل درب نیز صورت جلسه شود.