شرایط اثبات معامله صوری برای قاضی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۷ #65575715

اگر ملکی قبل از فوت مورث به وارث با مبایعنامه واگذار شده باشد و ثمن معامله وجه نقدا زیر ۵۰ میلیون تومان وفروشنده (مورث) فوت نموده باشد چون به قصد فرار از دین نبوده میتواند صوری باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ؛
سوال شما کمی مبهم است ولی به طور کلی اصل بر صحت معاملات و قراردادها است و صوری بودن آن باید توسط مدعی اثبات گردد. ضمنا اگر ثمن معامله هنوز پرداخت نشده باشد جزو مطالبات و دارایی متوفی بوده و متعلق به همه وراث است. موفق باشید

با سلام
اصل بر صحت معاملات می باشد و کسی که مدعی فساد معامله از جمله صوری بودن معامله باشد باید ادعای خود را به اثبات برساند

باسلام
ادعای صوری بودن معامله شخصی که مدعی صوری بودن معامله می باشد باید اثبات کند

با احترام اصل بر صحت معاملات است و کسی که ادعای صوری بودن معامله را دارد باید ادعای خود را ثابت کند

باید افرادی که مدعی صوری بودن معامله هستند دلایل خود را ارائه کنند نه فرد خریدار

سلام معامله صوری به معنای فقدان قصد است یکی از موارد اثبات این گونه معاملات مقدار ثمن که معمولا بسیار کمتر از عرف است و نحوه ردوبدل آن است

باسلام
اصل برصحت معامله می باشد کسی که ادعای صوری بودن معامله رادارد باید حتما اثبات کند