آیا ما می‌تونیم اثبات کنیم که عمدی نبوده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۵ #65566459

عرض سلام خدمت وکلا و کارشناسان
همسر بنده داشتن با موتور از معبری رد می‌شدن و آب دهانشون رو به بیرون انداختن، بر حسب اتفاق یه خانمی داشتن از اون معبر رد می‌شدن که آب دهان همسر من روی دست و صورت ایشون پاشیده
ایشون رفتن کلانتری شکایت کردن و همسر من رفتن جهت رسیدگی، ‌شاکیه پرونده رو ثبت کردن و به دادسرا ارجاع داده شده. ایشون شاهد دروغین و فیلم دوربین مداربسته بانکی که در اون معبر بوده رو به عنوان مستندات ارائه دادن، آیا ما می‌تونیم اثبات کنیم که عمدی نبوده؟؟؟ اگر اثبات نشه مجازات "توهین و هتک حرمت" چیه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که اثبات شود سو نیتی در کار نبوده ،مجازاتی مقرر نخواهد شد.

فیلم دوربین ب عنوان دلیل مستند قانع کننده نیست و جرم مذکور بمانند هر جرائم دیگری باید با قصد هتک حرمت شخص دیگر همراه باشه در غیر اینصورت جرم محقق نمیشه و مجازات هم نخواهد داشت

انجام جرم باید همراه با سو نیت باشد در صورتی که اثبات نمایید سو نیتی نبوده باشد جرم ثابت نخواهد شد

سلام
درصورت عدم اثبات عمدی بودن مجازاتی ندارد ولی مجازات جرم توهین مطابق قانون شلاق و یا جزای نقدی است که معمولا جزای نقدی صادر می شود.
ضمن اینکه جرم توهین از جرایم قابل گذشت است و با گذشت شاکی مجازات ساقط میگردد.
موفق باشید

اصل بر غیر عمدی بودن است مگر اینکه خلاف آن اثبات شود.

در صورت اثبات غیرعمدی بودن عمل، مجازاتی مقرر نخواهد شد.