به زور و با شکایت و مامور میتونه پسرمو ببینه یا با خودش ببره بیرون؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #65557377

۱۳۹۹
سلام من میخوام از شوهرم جدا بشم و تمام حق و حقوق رو به من داده طوری که حتی ایشون نمیتونن تو سرنوشت پسرم کوچکترین دخالتی بکنن، حالا سوالم اینجاست بعد از طلاق این امکان داره که من تعیین کنم که اونجایی که میگم بیاد پسرمو ببینه تو ساعتهای مشخص؟ اگه فرزندم نخواهد همراهش برود برای ما مشکلی ایجاد نمیکند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت توافق در دادگاه یا دفاتر اسناد رسمی پاسخ مثبت است .

به مهر
در توافقات حضانت روز و ساعت و نحوه ملاقات را تعیین نمایید
اقدامات خلاف توافقات قابل پیگیری قضایی است

سلام
هرچیز که بخواهید در خصوص حضانت میتوانید قید نمایید