آیا این کارشون نشر اکاذیب محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۲ #65542636

برای من به خاطر سرقت در سه سال پیش سابقه تعلیقی درج شده است. افرادی از طریق شفاهی و کتبی دارند به همه از جمله خانواده من که اطلاع نداشته اند اعلام میکنند که من قبلا سرقت انجام داده ام.ایا این کارشون نشر اکاذیب محسوب می شود؟این کارشون چه جرمی است؟لطفا با ذکر ماده بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه جرم سرقت توسط شما صورت گرفته و رای صادر شده است لذا عمل آنها نشر اکاذیب محسوب نمی شود

واضحه ک این عمل آنها اخلاقا درست نیست و بدور از انسانیت هست اما باتوجه ب سابقه سرقت شما چون جرم در گذشته توسط شما محقق شده و محکوم شده اید در نتیجه این موضوع از مصادیق نشر اکاذیب نیست

درود
نشر اکاذیب همانطور که از عنوانش مشخص هست انتشار اخبار غیر واقعی و کذب هست ،و با توجه به توضیح سوال نشر اکاذیب صورت نگرفته .

به نظر جرمی رخ نداده است

اگر سابقه سرقت دارید نخیر

درود بر شما، با توجه به صدور رای قطعی علیه شما، خیر، نشر اکاذیب صورت نگرفته است.

با سلام
خیر
باتوجه به صدور رای قطعی علیه شما ، این موضوع مصداق افترا نمی باشد .