تصرف ارث توسط برخی از وراث به چه شکل قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۶ #65534984

حدود ۹ سال از فوت پدربزرگم میگذره تمام مدارک خانه و انحصار ورثه دست یکی از دایی هامه و همچنین در طول این مدت ملک را تصرف کرده و اجاره داده و هیچگونه حاضر نیست که خانه را بفروشد و سهم ۵ خواهر و ۲ برادر خود را بدهد ما هم هیچ مدرکی از خانه نداریم چگونه می توانیم پیگیری کنیم. سپاس از شما

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
درخواست فروش ملک مشاعی طبق انحصار وراثت را از دادگاه بخواهید

با سلام
با تامین دلیل و انحصار وراثت وارد شوید و دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید.همچنین می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید.

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید
گواهی‌ حصر وراثت اخذ.
و پس از آن اقدام به طرح دعوا و مطالبه اجرت المثل نمایید.

ابتدا تامین دلیل کنید و بر اساس گواهی انحصار وراثت و اثبات مالکیت از ثبت درخواست تقسیم ترکه و همچنین مطالبه احرت المثل ایام تصرف را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با درود : شما هر یک جداگانه می توانید نسبت به سهم خود اجاره(اجرت)خانه را از متصرف طلب کنید ایشان خودش خانه را تخلیه میکند و یا با فروش موافقت می کند . اگرنه با مراجعه به اداره ثبت تقاضای افراز و بعد از این مرحله دادخاوست صدور دستور فروش مال(ملک) مشاعی را تقاضا نمائید.

سلام اگه اسنادثبتی باشد میتوانید با مطرح نمودن دادخواست تامین دلیل واستعلام از ثبت اسنتد مالکیت را مشخص ودعوای تقسیم ماترک واجرت المثل مطرح نماید درغیر اینصورت اظهار نامه ارسال وحسب نامه تصمیم مقتضی گرفته شود