آیا فروشندگان به استناد به عبارت فوق و دو نفر شاهد، می توانند ادعای خود را ثابت کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۱ #65530293

با سلام و احترام
بنده در سال ۹۴ یک باب مغازه را خریداری نمودم که قرار بود فروشنده تا مهر ۹۵ سند را به نام بنده منتقل نماید. در تاریخ سررسید حضور در دفترخانه، متاسفانه من اقدام به تهیه عدم حضور نکردم. در نهایت در دادگاه حقوقی به تاریخ ۹۹/۵/۲۷ فروشندگان محکوم به تنظیم سند رسمی به نام من شدند که بعد از پییگیری از شهرداری متوجه شدم که آن مغازه در ماده صد حکم تخریب داشته است و ۱۹ روز قبل از فروش مغازه به من رای تجدید نظر کمیسیون ماده ۱۰۰ مبتی بر تایید حکم تخریب به فروشندگان ابلاغ شده است. من از دیوان عدالت اداری تقاضای ابطال رای کمیسیون به علت ضایع شدن حق خود را کردم که دیوان هم با استناد به تاریخ صدور رای تخریب و تاریخ خرید ملک، دادخواست من را رد کرد.
اکنون من از فروشندگان به اتهام کلاهبرداری شکایت نموده ام و ایشان با استناد به عبارت: " مورد معامله به رویت کامل خریدار رسیده است و خریدار از کم و کیف آن مطلع بوده و با آگاهی کامل اقدام به تنظیم قراداد نموده است." که در مبایعه نامه وجود دارد ادعا کرده اند که من از بحث تخریب ملک آگاه بوده ام. همچنین دو نفر شاهد آورده اند که هیچکدام در زمان عقد مبایعه نامه حضور نداشته اند و من برای اولین بار آنها را در روز احضار گواهان در دادسرا دیدم.
مشاور املاکی که قرارداد را تنظیم کرده است حاضر به شهادت می باشد که من هیچ اطلاعی از حکم ماده ۱۰۰ نداشته ام وفروشندگان آن را مخفی کرده بودند. همچنین من صدای ضبط شده فروشندگان را دارم که قسم می خوردند خود آنها در زمان فروش ملک به من اطلاعی از حکم تخریب نداشته اند و چند ماه بعد از فروش ملک به من حکم به آنها رسیده است.
حال با این توضیحات سوال من این است که
- من چه راه دیگری برای اثبات ادعای خود دارم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابطال معامله مطرح بفرمائید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست ابطال معامله را تنظیم و ثمن را مطالبه نمایید

ابطال معامله و استرداد ثمن را درخواست کنید

بادرودوسلام اقدام به تقدیم و تنظیم دادخواست ابطال معامله نمایید.

درود .میتونید دادخواست ابطال معامله و همچنین استرداد ثمن را مطرح نمایید

باسلام
میتوانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن را تقدیم نمایید

باسلام، طبق اظهارات شما، جرم کلاهبرداری متصور نیست، علی هذا دعوی شما صرفا از طریق طرح دعوی حقوقی قابل پیگیری هست