ماده 24 قانون کار در خصوص نحوه پرداخت مزایا به کارگر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۳,۸۰۳ #65516

تفسیر ماده 24 قانون کار را میخواهم ، آیا صرفاً پرداخت حقوق پایه به کارگر بعد از یک سال کفایت می کند یا حقوق پایه و سایر مزایای مندرج در قرار داد باید لحاظ شود؟ در واقع مزایای مختلفی مثل حق جذب و ... جز پرداختی این ماده قرار می گیرند یا صرفاً مبلغ حقوق پایه که وزارت کار اعلام کرده ملاک است؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص اعمال ماده ۲۴قانون کار،مزایای پایان کارشامل سنوات ومانده مرخصی ذخیره شده کارگربوده ومیزان سنوات برمبنای مزدیاحقوق ومزایای تبعی شغل ازجمله حق اولاد،مسکن،مزایای غیرنقدی وایاب وذهاب و...خواهدبود

سلام باید کلیه مزایا حقوق وپایه سنوات براساس کارکرد وطبق قانون باید پرداخت شود

در ماده ۲۴ منظور پایه حقوق میباشد که این مزایا در آخر هر سال به کارگر پرداخت می شود همچنین هیات عمومی دیوان اخیرا رایی صادر نموده که در پایان همکاری مابه التفاوت نیز به کارگر پرداخت شود

سلام
شما علاوه برحقوق پایه تمام مزایاطبق قانون کارراباید بپردازید

مبلغ حقوق پایه با موارد دیگر قانونی باید با هم پرداخت شود. تنظیم قرارداد کار برای همین موضوع می باشد که متاسفانه کارفرمایان یا با بی اطلاعی و یا با علم به این موضوع قرارداد مکتوبی تنظیم نمی کنند. کارگر باید درخواست قرارداد مکتوب نموده تا با ارائه به کارشناسان خبره، از حقوق قانونی خود با خبر شود. فی المثل یکی از حقوق مندرج در قانون، حق اولاد است که نسبت به تعداد فرزندان متفاوت بوده و این موضوع در بسیاری از قراردادها مغفول مانده است.
موفق باشید