سوء استفاده از سفید امضا با توجه به فیلم دوربین امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۵۱ #65509

شخصی که از مغازه اینجانب ک امین من بود و کلید دار بود روزانه مبلقی دزدی میکرد ک وقتی من متوجه شدم شکایت کرده و فیلم دوربین مدار بسته که بالای بیست مورد از دزدی ها را نشان میدهد و شاهدان رو به دادیاری برای اثبات ارایه کردم که دادیاری حکم منع تعقیب برای متهم زد و بنده یک اقرارنامه از متهم را که در روز دستگیری به امضای خودش رسیده بود را ارایه کردم و متهم ادعا کرد ک سفید امضا است و برای کارشناسی رفت و کارشناس یک نفره هم تایید کرد من اعتراض کرده و به سه نفره رفت و آنجا هم در کمال ناباوری تایید شد سفید امضا بودن
و حالا خودم متهم شدم و دزد واقعی هم شدیدا دنبال شکایتش هست لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم.ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه ایشان امین بوده اند و از این طریق مرتکب سرقت شده اند لذا میتوانید علیه ایشان به جرم سرقت و خیانت در امانت شکایت کیفری خود را از طریق دادسرا تنظیم کنید.