واقعا صاحبخانه میتونه اینکارو بکنه منو ملزم به تخلیه کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۱ #65500924

با سلام من برای سال دوم از ۴ تیر ماه امسال با صاحبخانه قرارداد بابت اجاره خانه بستم قرارداد اول در بنگاه و قرار داد دوم در خانه با صاحبخانه با حضور شوهر صاحبخانه و یکی از آشنای ایشان بسته شد تا ۴ تیرماه ۱۴۰۰ بعلت خرابی آبگرمکن که از قبل هم خراب بود و به ایشان گفته شد و داستان دیگر من حاضر شدم با هزینه خودم آبگرمکن را تعمیر کنم بشرط اینکه هزینه رو از کرایه خانه کم کنند ولی قبول نکردند و گفتند تمام هزینه بعهده من هست الان گیر داده که باید تا فروردین بلند شوم میگه دو ماه زودتر بهت وقت دادم که بلند شم حالا من قبول نکردم بلند شم ولی ایشان برای پنجشنبه این هفته مستاجر میخواد بیاره و میگه قرارداد هیچ اعتباری نداره و ایشان بهم دو ماه فرصت داده بلند شم الان تکلیفم چیه آیا قرارداد دستی اعتباری نداره؟ آیا میتونه مستاجر اثاث بیاره این ۵ شنبه بریزه تو خونه؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود قرارداد اجاره ملاک می باشد و باید تا پایان قرارداد پایبند به مفاد آن باشد.

قرار داد کاملا قانونی بوده و تا آخر قرار داد باید پایبند به مفاد قرارداد خود باشد

گفته ایشان معیار نیست قرارداد اجاره ملاک عمل هست و موجر نمی‌تواند برخلاف قرارداد اقدام کرده و شما را ملزم ب تخلیه ملک کند

خیر با توجه به لازم بودن عقد اجاره ایشان نمی تواند قبل از اتمام مدت اجاره تخلیه مورد اجاره را بخواهد

قرارداد اگر در حضور شاهد تحریر شده باشه اعتبار داره و شما هم میتونین تا ۴ تیر ماه ۱۴۰۰ وقت دارین که در همان منزل بشینین قبل از موعد قرارداد نمیتونه بگه بلند شین و قرار داد فوق تا اتمام وقتش به قوت خود باقی است

با سلام طبق فرمایشات شما، قرارداد اجاره تنظیمی کاملا معتبر بوده و موجر باید تا پایان تاریخ قرارداد به مفاد آن ملتزم باشد .

بادرود /قرارداد کاملا معتبر هست وتا اتمام قرارداد نمیتوند شمارو تخلیه کند /شما میتونید برای مستاجر جدید حتی اجازه بازدید ندهید وبگویید بعلت انتشار ویروس من نمیتونم بازدید بدهم