آیا زوجه با مبایعه نامه فسخ شده قبل از مطالبه مهریه می تواند برای مطالبه مهریه و توقیف اموال اقدام کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۵۵ #65493584

آیا همسر با مبایی نامه فسخ شده و یا اقاله شده قبل از به اجرا گذاشتن مهریه، می تواند مهریه خود را به اجرا بگذارد و این اموال را توقیف کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط اموالی که ثبت شده اند و سند دارند قابل توقیف هستند .

سوالتان مبهم است. هر مالی که به نام زوج و در مالکیت وی باشد از طرف زوجه قابل توقیف است

سلام سوال را مبهم بیان کرده اید . اگر مالی به نام زوج است چه رسمی و چه قراردادی به شرطی که قرارداد باطل نشده باشد ، می تواند بابت مهریه توقیف کند .

در صورتیکه فسخ شده باشد نمی تواند. البته اگر نقل و انتقالاتی از نظر معامله بعد از تاریخ اجرای مهریه صورت پذیرفته می تواند روی دارائی فرد اعم از منقول و غیر منقول جهت مطالبه مهریه اقدام نماید/.

اموالی که جزء مستثنیات دین باشد مانند مسکن خیر، اما سایر اموال را اگر به نام زوج باشد می‌تواند توقیف نماید

عرض ادب
هرگاه عقد نکاح قبل از نزدیکی به جهتی فسخ شده باشد،مگر اینکه یکی از شرایط فسخ عنن حاکم شده باشد

زوجه می تواند بابت مهریه اموالی که سند رسمی آن به نام زوج است را توقیف کند بنابراین اموالی که صرفا با مبایعه نامه به نام زوج انتقال داده شده باشد قابل توقیف نیست.