وکالت بلاعزل را در صورتیکه در موضوع دیگری استفاده شده باشد میتوان باطل کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۶۸ #65493

ضمن عرض سلام.بنده حدود 8 ماه پیش ازدواج کردم.قبل از عقد پدرم برای خانواده همسرم شرطی گذاشتند مبنی بر به نام زدن یک باب آپارتمان.پدر همسرم وکالت بلاعزلی درمورد یک آپارتمان به من دادند و فرمودند بقیه کارهای به نام زدن در حال انجام شدن هست.دقیقا 3 روزبعد از عروسی سند آپارتمان و وکالت را از بنده گرفتند و دیگر پس ندادند تا اینکه بعد از 20 روز زندگی مشترک متوجه شدیم مورد فریب این خانواده قرار گرفته ایم.همسرم شیشه مصرف میکرد،چندین فقره سابقه کیفری و حتی دروغ درباره مدرک تحصیلی همسرم که بعد متوجه شدیم گفته آنها مبنی بر مهندس بودن ایشان هم دروغ بوده است.من در دادگاه پرونده ای علیه همسرم و پدرشان تشکیل دادم تحت عنوان فریب در ازدواج.چون خانواده همسرم اهل و ساکن کرمان بودند و بنده و خانواده ام هم اهل و ساکن شیراز،در همان شهر کرمان وکیلی اختیار کرده و با کپی اسنادی که داشتم توانستم سند تک برگ را به نام خودم بگیرم.
حال پدر همسرم از بنده شکایت کرده و مدعی شده که بنده آپارتمان را واگذار کرده ام و وجه ثمن آن را به ایشان نپرداخته ام،در صورتی که این آپارتمان ضمانت فرزندشان بود و حتی اگر مدعی شوند به بنده وکالت داده اند که آپارتمان را برایشان فروخته و پولش را به حسابشان واریز نمایم،بنده میتوانم ثابت کنم که تا قبل از عقد ما هیچ شناخت و حتی سنمی با این خانواده نداشته و حتی شغل بنده خرید و فروش ملک نبوده که ایشان همچین وکالتی به بنده بدهند،آن هم در دو شهر مجزا!
سوال بنده این است،آیا دعوی ایشان راه به جایی دارد؟ضمن اینکه ایشان حق عزل وکیل را از خود سلب نموده است.

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ادعای ایشان نتیجه ای نخواهد داشت به دلیل اینکه ایشان وکالت در انتقال ملک را به شما داده اند و شما نیز با استناد به وکالت نامه حق واگذاری به خود را داشته اید.