برای وصول پولی که دادم بهش چه کاری میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۷ #65492568

با سلام. مبلغی پول برای کار به کسی دادم و یک فقره چک صیادی ازش گرفتم که در زمان دریافت ، برای من تصویری در واتس آپ فرستاد مبنی بر اینکه در سامانه ثبت کرده چک رو ،اما تصویر جعلی بود و ثبت نکرده در سامانه. بانک هم چک رو برگشت نمیزنه. برای وصول پولی که دادم بهش چه کاری میتونم بکنم؟ ضمنا هیچ قراردادی بینمون وجود نداره اما مبالغی گردش مالی بینمون بوده .

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست مطالبه وجه ارائه کنید

با سلام دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه ارائه دهید

سلام.دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید ....

سلام وقت بخیر
میبایست دادخواستی مبنی بر مطالبه ی وجه ارائه نمایید.

دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

با درود دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید

به استناد همان واریزی خودتان و‌چکی که به شما داده دادخواست مطالبه وجه دهید.