آیا می‌توانم درباره عدم صلاحیت ایشان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۶ #65484231

برادری دارم معتاد و از نوجوانی سابقه خودکشی و بستری در بیمارستان اعصاب و روان داشته و چندین بار تحت درمان با شوک الکتریکی بوده اند. با توجه به اینکه از زمان فوت پدر و مادرم اعتیاد ایشان زیادتر شده و تمام مبالغ ارث رسیده به ایشان در مدت کوتاهی مصرف کرده و اکنون به فروش اموال و برداشت از صندوق فروشگاه موروثی دست میزند که مشکلات زیادی برای من ایجاد کرده است.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تقسیم ترکه بدهید وسهم الارث هرکس مشخص گردد

درود
با داشتن گواهی حصر وراثت تقسیم ترکه را درخواست کنید.

اعتیاد برادر موجب محروم شدن ایشان از ارث نخواهد بود لذا می توانید دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نمایید

شما میتوانید درخواست تقسیم ترکه بدهید وسهم الارث هرکس مشخص شود درمورد اینکه برادرتان مواد مصرف میکند نمیتوانید از ارث محروم کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود چنانچه باایشان در این خصوص شراکتی دارید، سهم ایشان بپردازید، چرا که به دلیل اعتیاد نمی‌توانید ایشان را از سهم‌الارث محروم کنید.

اگر در اموال موروثی تصرف کرده است شکایت کیفری کنید

سلام.بله شما می توانید با توجه به سوابق ایشان در دادسرا وقسمت سرپرستی درخواست محجوریت ایشان را بدهید.که با توجه به سوابق وبعد به پزشکی قانونی ارجاع می شود وحکم محجوریت صادر می گردد.