اگه معاف بشم بعدا برا تمدید گواهینامم به مشکل میخورم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵ #65483093

سلام خسته نباشید
من امسال فارغ التحصیل کارشناسی شدم و گواهینامه هم دارم (برای گرفتنش اول رفتم بیمارستان ارتش و ۵ساله بهم دادن ولی دو سال بعد گم کردم و دفه بعد بدون شرایط چشمی برام زدن ۱۰ ساله )
و حالا که برای سربازی اقدام کردن منو ارجاع دادن به کمیسون برای معافی چشمی (بند۳۱)
سوالم اینه اگه معاف بشم بعدا برا تمدید گواهینامم به مشکل میخورم یا نمیتونم دیگه گواهینامه بگیرم؟
و اینکه اگه بعدا گواهینامم تمدید شد و تونستم ایا معافیتمو ار دست میدم و باید برم سربازی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت معافیت، شرایط پس از صدور معافیت تاثیری در آن ندارد مگر اینکه تخلفی صورت گرفته باشد. بطور مثال اگر شما به دلیل مشکل بینایی معاف شده و سپس با عمل جراحی درمان شوید، معافیت شما باطل نمی‌گردد.
در خصوص گواهینامه رانندگی، شرایطی برای حداقل بینایی ضرورت دارد که در صورت داشتن آن شرایط می‌توانید گواهینامه را دریافت نمایید و معافیت شما قانونا تاثیری بر شرایط ندارد بلکه میزان بینایی در هنگام آزمایشات ملاک بررسی خواهد بود