دادخواست مربوط به مهریه و مقوم به ۱۳میلیارد ریال هست، تمبر مالیاتی چقدر باید باطل بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۰ #65478626

سلام و درود
در پرونده‌‌ای که دادخواست توسط وکیل ارائه شده میشه به دلایل زیر به دادنامه بدوی و کلا دادخواست ایراد گرفت؟
۱- وکالت نامه پیوست نگردیده و تنها کد رهگیری وکالت الکترونیک در دادخواست ثبت شده. درنتیجه تمبر مالیاتی هم جایی الصاق نشده
۲- اعسار از هزینه دادرسی توسط وکیل بجای خواهان امضا شده و شهود هم از آشناهای خود وکیل هستن که امضا کردن
به طور کلی نه امضایی از خواهان هست(وکالت نامه الصاق نشده استشهادیه اعسارم توسط وکیل تنظیم و از طرف خواهان امضا شده) و نه ابلاغی به خواهان شده (روند کار پرونده در سامانه ثنا)
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ۵درصد جهت تمبر مالیاتی باید الصاق گردد.

زمانیکه دادخواست از ناحیه وکیل تقدیم شده احتیاجی به امضا خواهان نمی باشد ،ضمنا عدم پیوست وکالتنامه ایرادی نیست که خوانده بخواهد اعلام نماید و دفتر به وکیل اخطار می نماید و به احتمال قوی درسیستم شعبه وکالتنامه الکترونیک قابل روئیت هست

پنج درصد باید به عنوان تمبر مالیاتی باید در نظر گرفته شود

درود
پنج درصد حق الوکاله تمبر مالیاتی باید الصاق شود.

باسلام
۵%مبلغ مقوم شده