تامین دلیل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۵ #65462539

سلام، تامین دلیل به چه منظوری صورت میگیرد و برای آن دقیقا کجا بایستی مراجعه کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مرجع صالح برای درخواست تامین دلیل، «شورای حل اختلاف» محلی که دلایل و امارات مورد درخواست در حوزه آن قرار گرفته‌، تعیین شده و اگر در حوزه مربوطه شورای حل اختلاف نبود، رسیدگی با "دادگاه محل" است. بر اساس قانون جدید شورای حل اختلاف، برای تقدیم دادخواست، فقط باید به شورای حل اختلاف مراجعه نمود. برای تامین دلیل درباره اموال غیر منقول، باید به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مراجعه نمود و برای سایر دعاوی به محل اقامت خوانده مراجعه خواهد شد.

با سلام
جهت ثبت و جلوگیری از حذف شرایط موجود توسط کارشناس دادگستری انجام میشود که ابتدا میبایست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و سپس به شورای حل اختلاف

با سلام
برای حفظ و اثبات ادله درشورا و دادسرا انجام میپذیرد،میتوانید به شعبه مربوطه یا دفاتر قضایی مراجعه نمایید

وضعیت موجود مال منقول و یا غیرمنقول توسط کارشناس رسمی دادگستری تایید و به موجب گزارش کارشناس رسمی دادگستری در پرونده ضبط میشود و برای مطالبه خسارات و هر نوع خواسته ی دیگری در دادگاه بعدا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
دعوای اصلی بعد از تامین دلیل مطرح میشود و اصولا پرونده تامین دلیل حکم نیست تا برای اجرای آن به اجرای احکام ارسال شود.

در شورای حل اختلاف انجام میشود برای حفظ ادله

تامین دلیل برای ثبت قانونی و حذف شرایط موجود توسط کارشناس رسمی زیر نظر دادگاه انجام می شود و باید درخواست خود رابه دفاتر خدمات قضایی بدهید و ثبت کنید

سلام

دوست عزیز زمانی هست که شما بخوایید ادله اثبات جرم از بین نره تا زمان رسیدگی دادگاه مجبورید ادله را تامین کنید از طریق مقام قضایی به همین خاطر درخواست تامین دلیل میشه از شورای حل اختلاف ، مثلا اگر ملکی در ساختش تخلف شده باشه شما از طریق شورا درخواست تامین میکنید