در رای صادر شده نوشته شده که بنده در منزل شوهرم نیستم چه کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۸ #65391230

شوهر بنده احضاریه عدم تمکین برای بنده فرستاده که تاریخ آن رسید و در دادگاه حضور پیدا کردیم.با کمال تعجب رای به نفع ایشان صادر شده با اینکه بنده در منزل شوهرم هستم و اصلا همسرم به خانه نمی آید و خرجی هم نمی دهد .آدرس خواهان و خوانده در رای صادر شده یکی است این نشان می دهد بنده در منزل شوهرم هستم.روز دادگاه بنده تا میومدم صحبت کنم شوهرم مدام وسط صحبت بنده میپرید و نمیگذاشت من حر فمو رو درست به گوش قاضی برسانم.و قاضی هم اصلا نمیتوانست جلسه را مدیریت کند.در رای صادر شده نوشته شده که بنده در منزل شوهرم نیستم و مرا الز ام به تمکین کرده؟الان بنده باید چه کار کنم که رای عوض شود.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تجدید نظر بدهید

سلام میتوانید نسبت به رای صادره تجدیدنظر خواهی کنید

با سلام و احترام
در صورتیکه اذعان به تمکین دارید با مطرح نمودن آن و تنظیم صورتجلسه در اجرای احکام نسبت به تمکین خود پرونده مختومه اعلام میشود و باری برای شما نخواهد داشت و یا اینکه به رای اعتراض بزنید البته پیشنهاد میشود از گزینه های مشاوره برخط یا تلفنی بهره ببرید ضمنا دادخواست مطالبه نفقه نیز میتوانید مطرح نمایید

سلام و درود
با توجه به اینکه رای صادر گردیده است شما می توانید به رای اعتراض کنید و با دلایلی که می فرمایید نتوانسته اید در دادگاه بازگو کنید طی لایحه ایی تجدیدنظر بفرمایید

بنام خدا،با مشورت یک وکیل یا مشاورحقوقی اقدام به تجدیدنظرخواهی و ثبت لایحه نمایید.

با درود بهتر است وکیل اختیار نمایید یا حداقل با یک وکیل در این زمینه به گفتگو بشینید.

در مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی کنید