وکالت نامه ای که برای تعویض پلاک دادم تاریخش گذشته، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۷ #65355027

بنده حدود ۴ ماه پیش وکالت یک ماهه برای تعویض پلاک به خریدار دادم الان بعد ۴ ماه زنگ زده برای تعویض پلاک و من نمیتونم برم و از کجا بفهمم با پلاکم چه خلاف های کرده

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید از برنامه های موجود درکافه بازار بعدازدانلود ان میزان خلافی خودرو را بدانید واما ازانجا که پلاک قائم به شخص میباشد و هرعمل خلافی را بنام شما ثبت میشود بهتراز اقدام به فک پلاک کنید که درصورت مراجعه پلس راهورمنطقه خود میتوانید این کاررا انجام دهید البته برخی ازمناطق باید مراجعه کنید دفترخدمات قضایی وسپس دادگاه ، حدود سه ماه بخشنامه ای به برخی از مناطق شهری وشهرستانها ابلاغ شده است که تعویض وفک پلاک دراجرائیات راهنمایی رانندگی انجام شود.

سلام
می توانید ازطریق راهور یا نرم افزار های موجود اقدام به استعلام خلافی نمایید

سلام
باتوجه به اینکه مالکیت پلاک همچنان در ید شما میباشد،میتوانید از طریق مراکز پلیس + ۱۰ استعلام نمایید.

شما میتوانید ازطریق پلیس+۱۰ اقدام به دریافت خلافی نمایید