میشه قراردادی تنظیم کرد که بعد از مرگ اموال وقف عام بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۷ #65350251

سلام

میشه قراردادی تنظیم کرد که بعد از مرگ اموال وقف عام بشه؟

تا زمان حیات خود مالک ازشون استفاده کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان حیات صلح عمری کنید بدین نحو که در زمان حیات حق استفاده برای شماست . وقف عام را به موجب وصیت صرفا برای یک سوم اموال خود می توانید انجام دهید.

با درود بله چنین امری در قالب صلح عمری به نام موقوفه ای ممکن خواهد گردید.

تا زمانی که زنده هستید می تواتید کل اموال را وقف کنید

با سلام این وصیت به وقف است وصیت هم تا ثلث اموال مجاز است و تا زمان حیات هم میتوان هر اقدام مالکانه ای کرد

تنها راهی که شما دارید این است که از صلح عمری استفاده کنید

در قرارداد عمری اصل ملک را به هر شخصی که بخواهید انتقال می دهید و اختیار استفاده از منافع آن ملک را تا زمان حیات خود برای خودتان قرار می دهید

والا بعد از مرگ تنها می توانید تا یک سوم اموال وصیت کنید