چه خسارتهای مالی را میتوانیم دادخواست بدهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #65335520

سلام
وقت بخیر
در خسارتهای مالی میتوان از خوانده یا از متهم در دادگاه خواستار شد؟
آیا تفاوتی هست بین خسارت تاخیر تادیه و خسارت ضرر و زیان؟
الان شاخص بازار کار با شاخص تورم یکی نیست پس ضرر و زیان چگونه جبران میشود؟
اگر عدالتی هست.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست خواسته اصلی شما چیست

خسارت تاخیر تادیه بر اساس شاخص اعلامی بانک مرکزی تعیین میشود و عملا تناسبی با نرخ تورم واقعی بازار ندارد من باب تسبیب میتوان نسبت به ضرر و زیان واقعی دادخواست داد

در خسارتهای مالی میتوان از خوانده یا از متهم در دادگاه خواستار شد.
تفاوتی هست بین خسارت تاخیر تادیه و خسارت ضرر و زیان.ضرر وزیان آن چیزی است که از ارتکاب جرم بر شاکی تحمیل می شود . اما خسارت تاخیر ، همان دیرکرد وجه نقد است که مطابق شاخص بانک مرکزی محاسبه می گردد
اگرشاخص بانک مرکزی تمامی ضرر های شما را جبران نکرد از بابت تسبیب به استناد ماده یک قانون مسئولیت مدنی مجددا باید درخواست مطالبه ضرر و زیان کنید

سلام ضرر وزیان آن چیزی است که از ارتکاب جرم بر شاکی نحمیل می شود . اما خسارت تاخیر ، همان دیرکرد وجه نقد است که مطابق شاخص بانک مرکزی محاسبه می گردد .