فرار دختر ۱۸ ساله از خانه پدری به شهری دیگر برای ازدواج با شخص مورد علاقه اش، چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۴ #65332868

سلام
پدر دختر مورد علاقم اجازه ازدواج با دخترش بخاطر نسبت رضایی و شیرخوارگی که هنوز اثبات هم نشده به عقدم در نمیاورد. حال با دختره تصمیم به فرار به شهری دیگری گرفتیم.
۱- آیا راهی هست بدون فرار به هم برسیم؟ ( دختر قادر به رفتن به دادگاه نمیباشد }
۲- با نوشتن نامه ای که فرار کرده است نه مفقود برای پدرش میتونن برش گردونن؟
۱۸ ساله
۳- بکارت دختر را چند سال پیش از بین بردم آیا میتونم تو دادگاه با در نظر گرفتن این موضوع پیشنهاد عقد برای جلوگیری از آبروریزی کنم؟

لطفا به سه سوال هم پاسخ کامل و مرجع دهید
ممنون میشم
از راه ها و پیشنهادتون پیشاپیش سپاس گزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام لطفا انقدر واضح اقرار به وقوع جرم ننمایید چرا که تبعات قانونی دارد و لذا بهتر است درخواست ازدواج از دادگاه نموده و استناد شما هم کفو بودن باشد

با سلام. جدای از عمل غیر اخلاقی شما پاسخ شما این است که چون دختر دیگر باکره نیست نیازی به اذن پدر نیست و میتواند بدون اذن پدر با شما ازدواج کند

با سلام
بهترین راه مراجعه دخترخانم به دادگاه است و در آنجا طرفین ادله ی خود را بیان نمیایند ،اگر محرم رضایی باشید تحت هیچ شرایطی نمی توانید باهم ازدواج کنید

بهترین راه و تنها راه این است که درخصوص نسبت رضاعی تحقیق کامل کنید و در صورتی که منتفی شد از طریق قانونی و با رضایت والدین ازدواج کنید
۲- با نوشتن نامه ای که فرار کرده است نه مفقود برای پدرش میتونن برش گردونن.
خیر صرف اینکه بکارت ایشان را باطل کرده اید مجوز ازدواج نیست
اولا مجازات زنا برایتان درنظر گرفته می شود
ثانیا بحث نسب رضایی را جدی بگیرید اگر واقعا خواهر و برادر رضایی باشید باهمدیگر حرام ابدی هستید

بهتر است با مراجعه به دادستانی مجوز ازدواج دریافت کنید دادستانی پدر ایشان را میخواهد شرایط شما رو بیان میکند و در صورت ایده ال بودن شرایط شما و مخالفت پدر اجازه ازدواج شما را صادر میکند

فرار نه گزینه ای قانونی است و نه اجتماعی. با این اقدام مشکلات بوجود امده را لاینحل میکنید. با وجود عدم باکرگی می توانید بدون اذن پدر ازدواج کنید

راه رسیدن ؛ به یکدیگر ، اجازه ازدواج ازدادکاه است