آیا این گواهی تاثیری در طلاق به درخواست زوجه داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۹ #65313810

سلام خدمت شما عزیزان گرامی...ما در دوره نامزدی برای طلاق توافقی اقدام کردیم و گواهی عدم امکان سازش از دادگاه صادر شده ولی زوج الان پشیمان شده و برای ثبت طلاق به دفترخانه نمی آید.و زوجه میگه که میخواد دادخواست طلاق یک طرفه بده...آیا باعث موفقیت زوجه در طلاق به درخواست زوجه میشه؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاق توافقی هر یک از طرفین می توانند پشیمان شوند زوج در صورتی که شرایطش را داشته باشد میتواند طلاق بگیرد

با سلام
این موضوع نیاز مند بررسی بیشتر است تا علت های درخواست طلاق بررسی شود وبطور کلی زوجه باید بتواند عسر وحرج خویش را اثبات نماید.

باسلام و احترام
زوجه فقط در صورت اثبات عسر و حرج میتواند درخواست طلاق خود را ثبت نماید .

با سلام،در این صورت زوجه باید عسر و حرج خود را ثابت کند و گواهی صادره تاثیری در این امر ندارد.

باسلام واحترام خیر موردی که فرمودید تاثیری ندارد وزوجه میبایست عسروحرج خویش رااثبات نمایید

درصورتی زوجه موفق میشود طلاق یکطرفه بگیرد که بتواند یکی از موارد عسر و حرج را اثبات نماید در غیر این صورت حق طلاق همچنان با زوج است.

با درود
درصورت عدم توافق زوجهجه می‌تواند دادخواست طلاق دهد و اما درصورتی آن دادخواست منتج به نتیجه میشود که عسر و حرج را اثبات کند.