میتونم سنوات با حق بیمه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #65302662

سلام من حدود ۷ ماه در یه کارخونه چای کار کردم ولی حقوقمو دستی دریافت میکردم و چند وقت قبل مریض شدم رفتم دکتر بعد دکتر گفت نباید تا ۳ روز بری سر کار و من که به کارفرما گفتم منو اخراج کرد خواستم بدونم میتونم سنوات با حق بیمه بگیرم اصلا منو تو این ۷ ماه هیچ بیمه ای نکرده بود ساعت ذکاریم ۷ صبح تا ۷ غروب بوده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر پیشخوان منتخب اداره کار شهرستان خود اقدام به طرح شکایت نموده و کلیه حق و حقوق خود را دریافت نمایید !

از طریق اداره کار مطالبه حق نمایید

سلام
شما میتوانید با مراجعه به اداره کار مربوطه در محل انجام کار دادخواست تقاضای عیدی ،پاداش ،سنوات،مزد،حق اولاد،بازگشت به کار و بیمه را مطرح نمایید و کارفرما را محکوم نمایید.

با سلام
بله از طریق اداره کار اقدام به شکایت مبنی بر برگشت به کار نمایید و در صورت عدم همکاری و اجازه برگشت به کار توسط کارفرما ، تقاضای مطالبه حق و حقوق خویش را نمایید