تفاوت آن با شکایت که از طریق دادگاه یا دادسرا اقدام کرده چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۵ #65289788

با سلام یکی از شکلات برادرم از طریق شورای حل اختلاف اقدام به طرح شکایت کرده است می خواستم بدانم تفاوت آن با شکایت که از طریق دادگاه یا دادسرا اقدام کرده آمد چیست؟
در ضمن اتهام کلاهبرداری است

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده برای صلح و سازش به شورا رفته است در صورت عدم سازش به دادسرا ارجاع میشود.

باسلام اگر شکایت کلاهبرداری بوده صرفا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است.

با درود جهت سازش پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشود لیکن چنانچه رفع نشود باید به دادگاه برود

با سلام
به دلیل صلح و سازش به شورا رفته و در صورت عدم نتیجه صلح و سازش به دادسرا ارجاع داده می شود

سلام برای سازش پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده در صورت عدم نتیجه حسب مورد به دادسرا یا دادگاه ارسال می گردد

سلام برای صلح و سازش به شورا رفته ، در صورت عدم سازش پرونده به دادسرا ارجاع میشود.

بادرودوسلام برای صلح و سازش به شورا ارسال و ارجاع شده و درصورت عدم توافق به دادسرا ارسال و ارجاع می شود.