چطور ثابت کنم معامله صوری نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۸ #65284603

با سلام
برای جلوگیری از توقیف خودرو توسط زوجه آن را به نام مادرم فک پلاک کرده ام و هنوز سند قطعی بنام بنده است.
اگر زوجه مهریه را به اجرا بگذارد برای جلوگیری از حکم قاضی مبنی بر معامله صوری چه باید کرد؟
آیا واریز مبلغ خودرو یا نیمی از آن از حساب مادرم به حساب من مدرک مستندی برای صوری نبودن معامله است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در هر حال به نظر می رسد صوری بودن قابل احراز است .

بایستی شهود معرفی کنید و انتقال وجه خودرو نیز دلیل بر صحت معامله میشود .

سلام- چون خودرو بنام شما می باشد. دادگاه می تواند طی استعلام از راهنمائی و رانندگی خودرو را توقیف نماید. حتی اگر خودرو را بفروشید و این فعل بعد از به اجرا گذاشاتن مهریه همسرتان باشد دادگاه کلیه معاملات یک سال قبل را بررسی می کند. جهت اثبات اینکه خودرو متعلق به مادرتان هست می توانید کلیه مدارک شامل پرینت حساب بانکی و... را به دادگاه ارائه دهید بستگی به نظر قاضی دارد و شما می توانید عنوان کنید با این خودرو کار میکنید و خرج زندگی خود را در میاورید و یا اینکه مسافت بین منزل تا محل کارتان را بیان کنید و طوری بیان کنید که این خودرو را نداشته باشم مسافت بین منزل تا محل کارم زیاد است و نمی توانم به موقع سرکارم حضور یابم. در ضمن بستگی به ماشین و قیمت آن هم دارد. اگر قیمت ماشین زیاد باشد حتما دادگاه توقیف می کند/.

اگر زوجه مهریه را به اجرا بگذارد برای جلوگیری از حکم قاضی مبنی بر معامله صوری، می توانید شاهد ارائه کنید
واریز مبلغ خودرو یا نیمی از آن از حساب مادرم به حساب من مدرک مستندی برای صوری نبودن معامله است.