آیا وکالت نامه بلاعزل برای انتقال سهم الارث، نزد دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۵۰۷ #65230279

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم
بنده طی دو فقره وکالت نامه رسمی و ثبتی بلاعزل سهم الارث دو نفر از وراث را خریداری نمودم، ( سهم الارث آن دو نفر به من واگذار گردید ) ولی قولنامه ای ندارم فقط وکالت نامه دارم، اکنون آن دو نفر هر دو فوت نمودند.
برای انتقال سهم الارث مذکور چکار باید کنم؟
آیا وکالت نامه بلاعزل برای دادگاه قابل قبول است؟
ضمنا وکالت نامه های مذکور در خصوص ملک مسکونی میباشند.
ممنونم
یا حق

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل در مورد واگذاری سهم الارث در دادگاه پذیرفته میشود به شرط آنکه موکلین زنده باشند با فوت احد طرفین وکالت نامه باطل میشود و از درجه اعتبار ساقط است و دیگر نمیتوان به وکالت نامه استناد کرد

خیر ، وکالت ها اکنون فاقد اعتبار میباشند و هیچ ارزشی ندارند ، شما میبایستی قولنامه داشته باشید تا اثبات عقد بیع نمایید .

سلام ومالت با فوت یکی از طرفین منحل می سود اگر ورثه انتقال را قبول دارند مانعی وجود ندارد در غیر این صورت باید علیه ورثه دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید .

علیکم السلام
وکالت نامه دلالتی بر تحقق بیع از جانب شما نداد. وکالت نامه یک عقد است که به شما اجازه انجام معامله را می دهد و معامله ای که بعد از کسب اجازه انجام می دهید عقدی جداست که باید تحقق آن را اثبات کنید. اگر بیع شما بعد از فوت آنها انجام شده است این عقد غیر نافذ است چون با فوت موکلین عقد وکالتمنفسخ می گردد.

با سلام
وکالت در نفس خودش معتبر است یعنی ماهیت ان تغییر نمیکند بلکه ماهیت وکالت نامه را خواهد داشت لذا با فوت احد از طرفین وکالتنامه نیز منفسخ خواهد شد لذا در جهت حفظ حقوق خود لازم است مبایعه نیز در کنار وکالتنامه اخذ نمایید