آیا اعتراض به این رای در دیوان عدالت اداری به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۶۶۹ #65206965

بنده در کمیسیون ۱۲۱ و۱۲۲ ناجا،به دلیل ضعف اخلاقی و ارتباط نامتعارف معاف از خدمت شدم،مستنداتی در این زمینه بمن ارائه نشد،از قرار پیامک هایی که سال گذشته تحت عنوان شوخی برای شخص مذکر ناشناس فرستاده بودم مورد استناد قرار گرفته،میخواستم بدانم آیا اعتراض به این رای در دیوان عدالت اداری به نتیجه می رسد وممکن است رای کمیسیون ابطال شود؟؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه قابل پیش‌بینی نیست

درود نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد .

امکان اعتراض وجود دارند ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

با سلام نتیجه را نمی توان پیشبینی نمود لذا می توانید اعتراض نمایید .

با سلام ، امکان پیگیری مساله از طریق دیوان عدالت اداری وجود داشته و در هر صورت تلاش خود را کنید.

اثبات عناوین مجرمانه‌ای به وسیله ارسال پیامک منوط به رسیدگی در محاکم قضایی صالح است.با توجه به توضیحات شما قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است مطابق ماده ۱۸ - احکام دیوان در موردی که علیه واحدهای مذکور در بند الف ماده ۱۱ صادر گردیده قابل تجدید نظرشکلی است ودر سایر موارد قطعی میباشد بهتر است رای صادره کمیسیون را به رویت یک متخصص برسانید ،مشاوره لازم را بگیرید

باسلام
در هرصورت امیدوار باشید و اعتراض کنید