میخواستم بدونم ایا میتونن علیه ما شکایت کنن و مجازاتش چیه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۷ #65205359

سلام. بنده مادرم نزدیک ۱ ماهی هست که بدلیل بیماری فوت کرده و دایی هام به من و پدرم گفتن که ازتون شکایت میکنیم و مارو باعث بیماری مادرم میدونن و همچنین به دلیل مشکلات خانوادگی که منو پدرم با مادرم و دایی هام داشتیم و سختی های زندگی که مادرم در گذشته ها کشیده بود. لطفا کامل توضیح بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر نتیجه ای نخواهد داشت
در هرحال احتیاج به توضیحات بیشتر دارد

برای ادعای خود باید مستندات قوی ارائه کنند و بنظر دعوای بیهوده و بی حاصلیست.

شکایت نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

سلام و عرض ادب
بعید است بتوانند ادعای خود را ثابت کنند و احتمالا این دعوا
نتیجه ای در برنخواهد داشت.

با سلام
طرح شکایت نیازمند ارائه دلیل محکمه پسند است و با ادعای واهی و بدون مدرک کافی نمیتوان شکایتی را به سرانجام رساند

نتیجه ای نخواهد داشت .‌‌‌...

درود در صورت اثبات مجازات آن وفق قانون می باشد .